affiliate header

Svensk version av WF?


 
Skapa nytt mne   Svara p mnet    Forumindex -> Off topic
Frfattare Meddelande
MrWize
Väldigt aktiv medlem


Inlgg: 93
Ort: Västerås
Medlem sedan: 30 juli 2007

InlggPostat: 2008-07-16 13:46    Rubrik: Svensk version av WF? Svara med citat

Någon som vet om en svensk version av Warrior Forum? Ett forum som mer aktivt jobbar med PPC och affiliatemarknadsföring och/eller marknadsföring av sina egna produkter?

Om inte kanske affiliate-forum.se skulle kunna bli en svensk motsvarighet, eller finns inte behovet av den typen av marknadsföring på den svenska marknaden?

Det vi sysslar med idag, de flesta här, via tradedoubler/double/affiliator är ju att vi hela tiden slussar vidare besökare till de anslutna företagen och för det får vi en "liten summa" i ersättning, om de inte gör som dan.se misstänker att de gör. Fifflar med ersättningarna. Ersättningarna är också väldigt dåliga och många av programmen fungerar rent ut sagt inte alls. Det är mycket jobb för lite pengar, om man inte sitter på väldigt stor relevant trafik.

Det jag tycker det snackas väldigt lite om i Sverige är hur man själv kan skapa sina egna informationsprodukter, skapa sina egna e-böcker, sina egna tjänster, och sedan marknadsföra dessa via nätet, och senare genom egna affiliates. Nu finns det ju ingen svensk version av t ex ClickBank.com / PayDotCom.com och liknande. (kanske skulle kunna vara ett framtida projekt för någon).

Någon som har erfarenhet av detta stora område och vill dela med sig?

/Patrik
Anvndarens profil Skicka personligt meddelande
NY BLOGG! Patrik Berggren | Tjäna pengar på Internet med sökmotoroptimering <- bli affiliate, tjäna 398 kr/försäljning
Visa inlgg nyare n:    Fregende mne : Nsta mne  


Skapa nytt mne   Svara p mnet    Forumindex -> Off topic Alla tider r GMT + 1 timme (svensk normaltid)
Sida 1 av 1
Tjäna pengar som casino affiliate! Inkomst på livstid! Läs mer här!