affiliate header

Landningssidor


 
Skapa nytt mne   Svara p mnet    Forumindex -> Övrigt om affiliatemarknadsföring
Frfattare Meddelande
Jumjum
Ny aktiv medlem


Inlgg: 1

Medlem sedan: 18 januari 2009

InlggPostat: 2009-02-13 18:59    Rubrik: Landningssidor Svara med citat

Hej! Jag är lite ny här. Har just börjat lite grann med affiliate och undrar exakt vad en landningssida är. Och är det något som jag bygger eller är det något som annonsören tillhandahåller. Tack!
Mvh jumjum
Anvndarens profil Skicka personligt meddelande
bergteam
Ny aktiv medlem


Inlgg: 10

Medlem sedan: 28 januari 2009

InlggPostat: 2009-03-02 16:48    Rubrik: Re: Landningssidor Svara med citat

Om jag inte har fel är en landningssida där besökaren hamnar när han/hon klickar på din länk. Exempelvis kan kunden komma direkt till ett registreringsformulär, eller en sida med mer information om erbjudandet o.s.v.
Anvndarens profil Skicka personligt meddelande
janster
Aktiv medlem


Inlgg: 21

Medlem sedan: 20 januari 2009

InlggPostat: 2009-03-11 5:18    Rubrik: Svara med citat

Landningsidan är där du "påverkar" besökaren att köpa en affiliateprodukt eller registerar sig för ett nyhetsbrev/bonus innan han/hon blir skickad till själva säljsidan.
Som affiliate är landningssidan ditt främsta verktyg för att slå konkurrenterna på fingrarna och kamma hem provisionen. Här kan du välja att promota en produkt, jämföra flera produkter eller rentav köra med "emotional marketing".
Många menar att man ska använda landningssidan till för att bygga en kontaktlista som man jobbar mot senare men jag tycker det är rena tramset. Istället använder jag landningssidan till att påverka kunden att handla genast istället för att möjligen/eventuellt/kanske handla senare.

Jag har skrivit kilometervis med artiklar om landningssidor genom åren och tycker det är ett ämne lika komplext och spännande som SEO (nej, jag är inte ironisk Wink ). Det finns lika många landningssidor som det finns affiliates och varje sida har sitt eget framgångsrecept.
Anvndarens profil Skicka personligt meddelande
TheRichSwede
Min blogg
Visa inlgg nyare n:    Fregende mne : Nsta mne  


Skapa nytt mne   Svara p mnet    Forumindex -> Övrigt om affiliatemarknadsföring Alla tider r GMT + 1 timme (svensk normaltid)
Sida 1 av 1
Tjäna pengar som casino affiliate! Inkomst på livstid! Läs mer här!