affiliate header

A-kassa och Affiliate?


 
Skapa nytt mne   Svara p mnet    Forumindex -> Off topic
Frfattare Meddelande
sunesune
Ny aktiv medlem


Inlgg: 1

Medlem sedan: 14 oktober 2009

InlggPostat: 2009-10-14 14:18    Rubrik: A-kassa och Affiliate? Svara med citat

Hej, är ny här och vill berätta det här

Jag är en arbetslös AD/grafisk formgivare med 25 års erfarenhet som står mitt i livet. Har länge funderat på det här med affiliate.
För någon vecka sedan köpte jag en domän för att skydda namnet, började skissa upp mina webbsidor, knöt kontakt med en skribent i Indien.
Anslöt mig också till olika Affiliateföretag och har joinat många företag som jag tänkt marknadsföra. Nu började livet att återvända igen kände jag, och jag hade en kanongrej som på sikt skulle generera pengar. Nu skulle arbetet äntligen påbörjas efter massor av reasearch när det gäller produkter. Trodde jag. A-Kassan tänkte jag då på, hur ställer dom sig till det här?
Givetvis sa dom blankt nej! Jag försökte påpeka att detta var en hobbyverksamhet, där jag sätter in diverse banners på min privata hemsida som folk klickar på, och som kan ge mig en viss procent av försäljningen, om en köpare fullföljer ett köp.
Nu kalkades min idé fullständigt, och jag vet inte hur jag ska gå vidare.

Om jag inregistrerar en firma så mister jag min ersättning, och jag vet ju heller inte hur lite eller mycket detta genererar.
Sidorna jag har formgivit och byggt upp är i toppklass, och likaså artiklarna. Nu står man där med skägget i brevlådan, tack vare min A-kassa.

Du som har erfarenhet av affiliate, hur skulle du göra?
Kan jag kringgå det på någotvis?
Är det möjligt att få utbetalningarna på annat vis?

Tacksam för svar!
Anvndarens profil Skicka personligt meddelande
jojje
Ny aktiv medlem


Inlgg: 5
Ort: Stockholm
Medlem sedan: 05 september 2010

InlggPostat: 2010-09-05 9:37    Rubrik: Svara med citat

Ser att ingen har svarat dig men kan säga som så här. Jag skulle inte rekommendera någon att börja med affiliating om man kämpar för att gå runt. Har man tid över så visst, men det är nog bättre att söka jobb eftersom det kan ta många år innan man kan gå runt på affiliating och saker kan förändras på 10 sekunder och man står där utan någon inkomst alls.
Anvndarens profil Skicka personligt meddelande
Kattförsäkring | www.vinnapengar.net | Broccoli
Bakagan
Aktiv medlem


Inlgg: 36

Medlem sedan: 11 september 2018

InlggPostat: 2018-09-11 7:58    Rubrik: Svara med citat

ntressant, men det där med 1,5-2% måste vara bolån du menar? jag har redan 1,29% på mitt nu utan att ha gjort någon förhandling.

mina kreditkort använder jag enbart för sina fördelar, bonusar, låga/obefintliga avgifter, praktiskt att alltid kunna köpa saker utan att tänka på vad jag har på kontot, har använt kreditkort flitigt i minst 10 år nu och har totalt på denna tid inte betalat mycket mer än 100kr i ränta totalt på all denna tid.
vanligt bankkort har jag inte haft på många år, kostar bara en massa pengar utan några fördelar (fria uttag möjligtvis, men det har jag på ett av mina kreditkort också https://credit-10.com/se/ferratum-logga-in/ )
Anvndarens profil Skicka personligt meddelande
Visa inlgg nyare n:    Fregende mne : Nsta mne  


Skapa nytt mne   Svara p mnet    Forumindex -> Off topic Alla tider r GMT + 1 timme (svensk normaltid)
Sida 1 av 1
Tjäna pengar som casino affiliate! Inkomst på livstid! Läs mer här!