affiliate header

Affiliate via sociala medier


 
Skapa nytt mne   Svara p mnet    Forumindex -> Kom igång / Nybörjare
Frfattare Meddelande
Thenterprise
Ny aktiv medlem


Inlgg: 1
Ort: Malmö
Medlem sedan: 29 juni 2011

InlggPostat: 2011-06-29 21:47    Rubrik: Affiliate via sociala medier Svara med citat

Hej,

Det här är mitt första inlägg så jag tänkte berätta lite kort och intressant om mig själv: Jag är en person som kan påverka enormt via sociala medier (har idag ett nätverk på över 40 000 personer). 19 år och bor i Malmö (GBG i hösten då jag skall börja plugga mot företagsekonom/ekonomikandidat/civilekonom).

Jag är nybörjare på det här, har marknadsfört en tävling via Adstar, that's all. Jag är intresserad av vad för affiliate ni använder eller tycker att jag bör använda via sociala medier för att tjäna pengar? Finns nån bra guide att läsa för att lära sig mer om hur det här fungerar?

Trevlig kväll guys, jag är nästan säker på att affiliate är någonting jag kommer att hålla på med, så ni kommer se mig här ett tag i forumet när jag lärt mig hitta runt. Skicka gärna PM ifall det är något.
Anvndarens profil Skicka personligt meddelande
Work hard, be nice, dream big.
timlestandeer
Ny aktiv medlem


Inlgg: 5

Medlem sedan: 15 juli 2011

InlggPostat: 2011-07-15 18:10    Rubrik: Svara med citat

Jag är liksom du nybörjare med det här med affiliate (och SEO) och reggade mig här idag, så vi ses väl förhoppningsvis bland alla kommentarerna framöver.

Det enda tipset som jag kan ge dig är att kolla så att det är okej för din affiliate att du använder dig av sociala medier. För om jag inte missminner mig är det inte alla som tillåter det.
Anvndarens profil Skicka personligt meddelande
http://dinpersonligautveckling.se - [URL="http://naturupplevelser.org"]Naturupplevelser[/URL] - [URL="http://ryggont.eu"]Ryggont[/URL]
Visa inlgg nyare n:    Fregende mne : Nsta mne  


Skapa nytt mne   Svara p mnet    Forumindex -> Kom igång / Nybörjare Alla tider r GMT + 1 timme (svensk normaltid)
Sida 1 av 1
Tjäna pengar som casino affiliate! Inkomst på livstid! Läs mer här!