affiliate header

Välkommen till Affiliate-Forum!


 
Skapa nytt mne   Svara p mnet    Forumindex -> Nyheter
Frfattare Meddelande
Ermin Rajic
Admin


Inlgg: 401
Ort: Kristianstad
Medlem sedan: 03 februari 2007

InlggPostat: 2007-02-07 19:23    Rubrik: Välkommen till Affiliate-Forum! Svara med citat

Välkommen!

Jag som skapat Affiliate-Forum heter Björn Lilja och skriver bland annat på bloggen Rund kvadrat.

Jag har skapat det här forumet för att fylla ett behov: Behovet av information till dig som på olika sätt tjänar pengar på affiliateprogram.

Det finns gott om både svenska och utländska affiliateprogram. Men för nybörjare som vill komma igång, eller proffs som vill veta mer, är informationen fortfarande otroligt utspridd. Ofta är det allmänna webbmasterforum eller Google som står till buds.

Målsättnigen med Affiliate-Forum är istället att skapa ett gemensamt tak för affiliaterelaterad information i Sverige, inte bara i form av det här forumet, utan så småningom också via olika informationskanaler och verktyg på den här webbplatsen.

Vilka har nytta av det här forumet?

Framför allt du som är affiliate, som använder programmen för att tjäna pengar på en webbplats, en programvara eller någon annan specifik typ av Internetmarknadsföring.

Men också andra som arbetar på affiliatemarknaden kan dra nytta av forumet. Affiliatenätverken ges möjlighet, och uppmuntras varmt, att ta chansen och interagera med sina användare genom information och hjälp. Ta chansen att bygga goda relationer!

Ännu en grupp som välkomnas till formet är konsulter inom affiliatemarknadsföring. Konsulter som normalt rör sig i skiktet mellan annonsörer och affiliatenätverken här har här möjlighet att lära sig vad som uppskattas av slutanvändarna och vilken utformning av ett program som fungerar bäst. Och, framför allt, har ni möjlighet att marknadsföra era kunders program direkt till Sveriges mest kvalificerade användare av affiliateprogram.

Ännu ett forum?

Det finns redan tunga aktörer inom webbrelaterade forum. Min tro är att det idag finns plats för allt fler nischade forum. Min övertygelse för detta har jag främst fått från ett av Sveriges bästa och trevligaste nischforum, SEO-Forum.se som drivs av SEO-experten Jim Westergren. Tack för inspirationen!

Åter igen välkommen hit. Forumet är fortfarande nytt, ta chansen att vara med och bygga upp Sveriges bästa Affiliate-forum!

Läs forumets regler.
Anvndarens profil Skicka personligt meddelande
Driver bland annat http://www.apoteksvea.com/ - http://xn--apotekpntet-s8al.com/
Visa inlgg nyare n:    Fregende mne : Nsta mne  


Skapa nytt mne   Svara p mnet    Forumindex -> Nyheter Alla tider r GMT + 1 timme (svensk normaltid)
Sida 1 av 1
Tjäna pengar som casino affiliate! Inkomst på livstid! Läs mer här!