affiliate header

Era mål

G till sida Fregende  1, 2
 
Skapa nytt mne   Svara p mnet    Forumindex -> Övrigt om affiliatemarknadsföring
Frfattare Meddelande
Anders Granström
Ny aktiv medlem


Inlgg: 19
Ort: Nyköping
Medlem sedan: 18 december 2007

InlggPostat: 2008-02-19 9:52    Rubrik: Svara med citat

Christopherno1 skrev:
Hej allesammans! ny här på forumet!


Det mest fantastiska med affiliatemarknadsföring är ju att det är så roligt att man kan lägga hur mycket tid som helst på det!


Hej, välkommen hit

Jag håller helt med dig, det är otroligt spännande område.

Mina mål med affiliate-verksamheten är att få en bra extrainkomst till företaget. Första steget är några tusenlappar i månaden, sedan vill jag nå upp till ca 50% av den nödvändiga månadsinkomsten (vad jag behöver för att klara mig på företagandet).

Vill ha några stora sajter som drar in ganska mycket + en drös med småsajter.

Tänker lite som anton, bra med inkomst och nyttigt att ha sajter med länkkraft till mina egna projekt och till om jag hjälper andra med projekt.
Anvndarens profil Skicka personligt meddelande
Mvh
/ Anders Granström
Lev livet nu
Håkan Liljeqvist
Väldigt aktiv medlem


Inlgg: 151
Ort: Jönköping
Medlem sedan: 09 februari 2007

InlggPostat: 2008-02-19 10:19    Rubrik: Svara med citat

Att vara affiliate är det mest spännade som finns att jobba med. Det tycker i varje fall jag.
Numera har jag förmånen att ha affiliateverksamhet som en del av mitt jobb och jag driver det hela som en enskild firma.
Nu är min affiliateverksamhet inte den enda födokroken i min verksamhet utan jag jobbar också med kunduppdrag och hjälper dem med diverse (mer om det här).

Mitt mål är definitivt att bli en super-affiliate och jag är mycket målmedveten med min satsning på detta (några kanske skulle hävda att jag redan är där men jag är inte nöjd ännu). Jag försöker ha en profesionell inställning till det hela och jobbar långsiktigt (ha lärt mig att tålamod och envishet är bra egenskaper att ha som affiliate). Trots detta vet jag att resan som affiliate kan vara lite skakig och dessutom trivs jag bäst med variation i min arbetsdag. Därför kommer jag troligen aldrig att sluta med att göra mer traditionella konsultuppdrag (=något tryggare inkomster).

Håller med Anton om att det är glädjen i arbetet som är det viktiga. Utan den gör man inget bra jobb menar jag. Att driva enskild firma har också givit mig en väldig frihet som man inte får glömma är få förunade (sedan är det ju också så att otaliga nätter har bestått av hårt arbete också Smile )
Anvndarens profil Skicka personligt meddelande
Håkan Liljeqvist
Seebben
Ny aktiv medlem


Inlgg: 7

Medlem sedan: 03 juli 2007

InlggPostat: 2008-11-21 13:35    Rubrik: Jag är tillbaks! Svara med citat

Hej igen allihopa!

Har gått över ett år sen jag var här senast, anledningen till det var för att jag la ner min affiliate verksamhet, jag gav upp helt enkelt. Jag hade fixat ett projekt och marknadsfört det hösten 2007, inget hände, inga inkomster, ingenting. Jag slutade helt enkelt och det tog 6 månader innan jag ens tittade till mitt tradedoubler konto bara för skojs skull. Jag hade
visst tjänat över 1000 kr på det, och mycket av trafiken kom från googles sökmotor. så någonting måste jag ju gjort rätt!

Det är inte speciellt mycket pengar kanske, men hur hade det utvecklat sig om jag bara fortsatt marknadsföra och fortsatt uppdatera? Det undrar jag, antagligen hade det kunnat bli ett ganska lyckat projekt!

Jag har i alla fall satt igång och bloggat litegrann nu istället, jag trivs med det rätt bra Smile

Och min personligautveckling bara fortsätter, mycket har hänt sedan förra året och jag lär mig mycket hela tiden känner jag.

Kan nu i efterhand se varför det gick snett med min affiliateverksamhet, för det första hade jag ej tålamod nog, för det andra hade jag bara ögonen på pengarna, inte själva arbetet. STORT misstag. Jag var så ivrig med att tjäna pengar så jag glömde av att det är faktiskt projekt jag måste driva också, projekt med kvalité och som har ett intressevärde för folk. Sen hade det inte skadat med lite mer kunskap om affiliatemarknadsföring heller.

MEN, jag lär mig ju som sagt av mina misstag, kommer antagligen blogga vidare ett tag till för bloggningen ger mig motivation och det är skönt att skriva av sig och samla tankarna på ett ställe, har precis startat en blogg om inkomster på internet där jag samlar mina erfarenheter och mina kunskaper om det hela, och det är KUL. Smile
Det tyckte jag inte förr, eller jag tyckte det skulle vara kul att tjäna pengar, men arbetet var väl mer... OK? Arbetet måste kännas roligt för min del, annars kommer det läggas ner så småningom.

Jag hoppas ni varit framgångsrika med era verksamheter i alla fall, nu ska jag med försöka hoppa in i strömmen här igen Smile

Det var väl allt jag hade att skriva, gick väl lite offtoptic nu men det kanske var läsvärt ändå.

Önskar er all lycka med era projekt och hemsidor och allt vad det är, så ses vi på forumet Smile
Anvndarens profil Skicka personligt meddelande
MrWize
Väldigt aktiv medlem


Inlgg: 93
Ort: Västerås
Medlem sedan: 30 juli 2007

InlggPostat: 2009-01-09 0:07    Rubrik: Svara med citat

Själv slutade jag mitt jobb den 1 september 2007 och har sedan dess levt på affiliate/adsense/annonser ifrån mina webbplatser ...

Det du gjorde är precis vad 99.9% av alla som försöker tjäna pengar på internet gör. De ger upp för de ser inte några inkomster, eller väldigt små inkomster.

Hade du, som alla andra som ger upp i förtid, byggt ut ditt "nätverk" av webbplatser hade du troligen tjänat mer än de där 1 000 kr ... då hade det kanske varit 1 000 kr/mån, eller mer ...

Det jag alltid rekommenderar de som vill försöka att lära sig tjäna pengar på internet är att skriva upp sin egen intresselista och vad man har för kunskaper. Utifrån den får man sedan göra en "market research" för att hitta en någorlunda lönsam nisch att börja sin resa med.

Sedan, är det bara att bygga vidare, medans den första webbplatsen förhoppningsvis "växer" och får fler och fler besökare (marknadsföring behövs de första 1 - 2 månaderna) och gör den inte det, är det bara att "ge upp den" och gå vidare till nästa projekt. Till slut kommer pengarna.

OCH! det är inte fult att gå in i denna bransch endast för pengarna ... du är inte ensam utan jag tror att de flesta som lärt sig bygga hemsidor etc sett möjligheten att tjäna pengar och gjort det inom nischer man inte har något intresse alls för, eller ens kunskaper om.

Det handlar enkom om att lära sig vad som fungerar, våga misslyckas, misslyckas snabbt, gå vidare till nästa, ha tålamod
Anvndarens profil Skicka personligt meddelande
NY BLOGG! Patrik Berggren | Tjäna pengar på Internet med sökmotoroptimering <- bli affiliate, tjäna 398 kr/försäljning
affe
Ny aktiv medlem


Inlgg: 2

Medlem sedan: 05 februari 2009

InlggPostat: 2009-02-05 10:15    Rubrik: Svara med citat

... Inlägget borttaget. Affe: Tacksam om du inte spammar det här forumet med din affiliatesite.
Anvndarens profil Skicka personligt meddelande
Visa inlgg nyare n:    Fregende mne : Nsta mne  


Skapa nytt mne   Svara p mnet    Forumindex -> Övrigt om affiliatemarknadsföring Alla tider r GMT + 1 timme (svensk normaltid)
G till sida Fregende  1, 2
Sida 2 av 2
Tjäna pengar som casino affiliate! Inkomst på livstid! Läs mer här!