affiliate header

att gå runt


 
Skapa nytt mne   Svara p mnet    Forumindex -> Övrigt om affiliatemarknadsföring
Frfattare Meddelande
neuff
Ny aktiv medlem


Inlgg: 1

Medlem sedan: 23 december 2008

InlggPostat: 2008-12-23 22:06    Rubrik: att gå runt Svara med citat

Hejsan allihopa.

Jag är både ny här och ny vad det gäller affiliate. Jag tycker det är väldigt roligt att sitta och pyssla lite med olika hemsidor. dock har det aldrig gått så långt att jag lagt upp någon och det har främst varit pga kostnaden, även om man utan tvekan kan få tag på ett billigt webbhotell osv så har jag inte velat lägga ut dem.

så det jag undrar är lite mer hur lång tid det brukar ta för er för att sidan ska gå +/- o . och ungefär hur många besökare brukar du ha i månaden just då. och såklart hur mycket kostar din sida i månaden.

vet såklart att detta är väldigt olika. men ni som har gjort många sidor kanske har märkt nått snitt där ni börjar gå plus istället för minus.

MVH // Neuff
Anvndarens profil Skicka personligt meddelande
MrWize
Väldigt aktiv medlem


Inlgg: 93
Ort: Västerås
Medlem sedan: 30 juli 2007

InlggPostat: 2009-01-09 0:18    Rubrik: Svara med citat

Inom 30 dagar ser jag direkt om en webbplats kan "gå runt".

En domän + webbhotell kostar ca 500 kr för ett år så det innebär att en webbplats MINST måste göra 1.40 kr/dag för att gå "jämnt upp".

Det med besöksantal m.m varierar kraftigt, men att få 10 - 30 besökare/dag är inte svårt och det räcker för att enkom via adsense tjäna 10 kr/dag eller mer ... allt beroende på nisch.

Min erfarenhet säger mig att i snitt, ifrån flera olika nischer, så kan man räkna med att ett klick genererar ca $0.30/dag = 2.40 kr/klick. M a o, det skulle alltså räcka med att du får ett klick på en adsense annons per dag. Fortsätter man att räkna på att man kan lyckas få en CTR på 20% (1 av 5 klickar) så behöver man ha minst 5 besökare/dag. Ligger man på 10% i CTR (Click Through Rate) så behöver man 10 st besökare/dag....inte alls svårt, men det tar tid att bygga upp det antal webbplatser som behövs för att man ska kunna tjäna pengar och leva på det. Tålamod, tålamod, alla små bäckar ger en stor å i slutändan
Anvndarens profil Skicka personligt meddelande
NY BLOGG! Patrik Berggren | Tjäna pengar på Internet med sökmotoroptimering <- bli affiliate, tjäna 398 kr/försäljning
Visa inlgg nyare n:    Fregende mne : Nsta mne  


Skapa nytt mne   Svara p mnet    Forumindex -> Övrigt om affiliatemarknadsföring Alla tider r GMT + 1 timme (svensk normaltid)
Sida 1 av 1
Tjäna pengar som casino affiliate! Inkomst på livstid! Läs mer här!