affiliate header

Affiliate-SM


 
Skapa nytt mne   Svara p mnet    Forumindex -> Nyheter
Frfattare Meddelande
Antepante
Aktiv medlem


Inlgg: 20

Medlem sedan: 09 februari 2007

InlggPostat: 2009-08-29 14:57    Rubrik: Affiliate-SM Svara med citat

Tjena!

Idén om en affiliate-tävling uppkom i slutet av sommaren och nu är det dags att dra igång! Tillsammans med nätverket Adtraction kommer jag och Joel Falck att arrangera Affiliate-SM som börjar den 15/9.

Tävlingens syfte är att vi ska lära oss av varandra och skapa uppmärksamhet kring affiliate-marknadsföring. Det lyckas vi bättre med ju fler vi blir!

Läs mer om tävlingen och anmäl er på www.affiliatesm.se!

Om det finns frågor fungerar den här tråden och PM bra!

Vänliga hälsningar,
Anton Malmberg
Anvndarens profil Skicka personligt meddelande
Adtraction
Ny aktiv medlem


Inlgg: 4
Ort: Stockholm
Medlem sedan: 22 maj 2009

InlggPostat: 2009-09-05 19:20    Rubrik: Affiliate-SM 2009 Svara med citat

Den 15 september 2009 går startskottet för Affiliate-SM! Under fyra intensiva månader avgörs för första gången vem som är Sveriges skickligaste affiliate!

Affiliatemarknadsföring är en snabbt växande typ av marknadsföring på Internet. Förenklat innebär det att webbplatser genom länkar eller annonser förmedlar besökare till en annonsör i utbyte mot provision. Detta tillåter annonsören att exponera sina annonser på ett stort antal webbplatser och nå nya kunder på ett mycket kostnadseffektivt sätt.

I Sverige finns ett stort antal skickliga affiliates som tillsammans förmedlar mångmiljonbelopp i online-försäljning till annonsörer i olika branscher. Nu kommer möjligheten för dem att mäta sina färdigheter och avgöra vem som får titulera sig Svensk Mästare i affiliatemarknadsföring 2009.

Initiativet till Affiliate-SM kommer från Svenska affiliates som är en sammanslutning av svenska affiliates. Svenska affiliates står för tävlingsledning och utser även vinnaren.

* Affiliate-SM är öppet för alla. Anmälan sker på www.affiliatesm.se.

* Varje affiliate får utnyttja sökordsmarknadsföring, epostmarknadsföring samt valfritt antal webbplatser.

* Vinnare blir den som intjänat högst sammanlagd provision inom ramen för tävlingen.

-Vi vill ge svenska affiliates en chans att mäta sina färdigheter, lära av varandra och samtidigt belysa de stora fördelarna med affiliatemarknadsföring. Vi hoppas att Affiliate-SM kommer att vara en kul utmaning för affiliates men också inspirera nya annonsörer till att inse möjligheterna med affiliatemarknadsföring, säger Anton Malmberg, en av initiativtagarna till Svenska affiliates.

Affiliate-SM arrangeras i samarbete med affiliatenätverket Adtraction som bidrar med spårningsteknik och support.

-Vi är mycket glada över att kunna bidra till Affiliate-SM. Vår robusta spårningsteknik och nytänkande annonsformat ger affiliates de verktyg de behöver för att prestera bra i den här tävlingen, säger Simon Gustafson, VD för Adtraction.


För ytterligare information kontakta:

Simon Gustafson, VD för Adtraction
simon.gustafson@adtraction.com
www.adtraction.com
08 - 35 92 00

Anton Malmberg, kontaktperson för Svenska affiliates och tävlingsledare
anton@visiblo.se
www.svenskaaffiliates.se
070 - 494 59 41


Om Adtraction
Adtraction är ett affiliatenätverk med ambitionen att utveckla marknaden för prestationsbaserad marknadsföring genom nytänkande funktionalitet, innovativ teknik och ett starkt kundfokus. Vi ger publishers mer effektiva verktyg för att marknadsföra våra annonsörers produkter och tjänster. Vi fokuserar på etablerade varumärken och ställer krav på attraktiva produkter och hög konverteringsgrad.

Om Svenska affiliates
Svenska affiliates är en organisation som uppkom sommaren 2009 efter diskussioner om affiliatemarknadsföring i olika sociala medier mellan aktiva affiliates. Syftet med organisationen är att bevaka och diskutera affiliatemarknadsföringen i Sverige, samt hålla i olika evenemang för organisationens medlemmar.
Anvndarens profil Skicka personligt meddelande
Nytänkande prestationsbaserad marknadsföring
www.adtraction.com - blogg.adtraction.com
Visa inlgg nyare n:    Fregende mne : Nsta mne  


Skapa nytt mne   Svara p mnet    Forumindex -> Nyheter Alla tider r GMT + 1 timme (svensk normaltid)
Sida 1 av 1
Tjäna pengar som casino affiliate! Inkomst på livstid! Läs mer här!