affiliate header

Come & Stay söker opt-in epostdatabaser för unika kampan


 
Skapa nytt mne   Svara p mnet    Forumindex -> Affiliate nätverk
Frfattare Meddelande
comeandstay
Ny aktiv medlem


Inlgg: 12
Ort: Stockholm
Medlem sedan: 14 juni 2007

InlggPostat: 2010-05-10 9:53    Rubrik: Come & Stay söker opt-in epostdatabaser för unika kampan Svara med citat

Come & Stay kommer framöver att fokusera på unika leadkampanjer och söker därför fler samarbetspartners som kan distribuera dessa produkter.

Exempel på våra produkter är de s.k. lead direct kampanjerna ( t.ex. bon prix ) som är optimerade för att konvertera bra, och vi kan därför betala er som distributörer för alla som klickar sig vidare från mailet om utskicket görs på rätt sätt. Detta ger riktigt konkurrenskraftig ersättning till våra distributörer och ger annonsörerna kvalitetslead där kunderna frivilligt och fullt medvetet anmäler sig till olika nyhetsbrev.

Det är också så vi jobbar med våra survey-undersökningar och det är aldrig några "dolda" signups som är gömda i en lång villkorstext. Även våra surveys är optimerade för att konvertera och ger betalt per lead, men även omräknat till ersättning i förhållande till klick ligger det bland de högsta på marknaden. Vi kommer även jobba med eCRM, d.v.s. inte bara leverera klicks och leads utan även hjälpa kunderna att följa upp och ta till vara sina kundkontakter på bästa sätt. Dessutom hjälper vi företag att synas och profilera sig i sociala medier.

Kontakta mig om du är intresserad av att samarbeta med oss, och t.ex. kan marknadsföra våra nordiska kampanjer i ert nyhetsbrev mot bra ersättning.
Anvndarens profil Skicka personligt meddelande
Visa inlgg nyare n:    Fregende mne : Nsta mne  


Skapa nytt mne   Svara p mnet    Forumindex -> Affiliate nätverk Alla tider r GMT + 1 timme (svensk normaltid)
Sida 1 av 1
Tjäna pengar som casino affiliate! Inkomst på livstid! Läs mer här!