affiliate header

riktig newbie behöver hjälp!


 
Skapa nytt mne   Svara p mnet    Forumindex -> Kom igång / Nybörjare
Frfattare Meddelande
eradico
Ny aktiv medlem


Inlgg: 1

Medlem sedan: 13 mars 2011

InlggPostat: 2011-03-13 22:18    Rubrik: riktig newbie behöver hjälp! Svara med citat

Tjena!
Jag och min bror har bestämt oss för att satsa på affiliate som en kul grej och dessutom som sätt att fixa en schysst extrainkomst åt mig som är student. Jag kan väl börja med att berätta om våra förutsättningar:
Jag är 19 år gammal och tar snart studenten från det naturvetenskapliga programmet med inriktning matematik och datavetenskap. Jag är sedan tidigare van vid att utveckla i Java, flash och HTML men har inga enorma datakunskaper, det jag kan har jag lärt mig under 200 timmar i skolan samt lite pilllande med min blogg.
Min bror är något äldre (runt trettio) och är utbildad webbutvecklare och har sedan ett par år tillbaka en frilansbyra inom webbdesign som det går väldigt bra för och är därför en relativt duktig kodare och mycket skicklig grafiker.

Vår plan är att sätta upp en site som jämför priser på en viss produkt (lite som prisjakt.nu fast specialiserat) och först och främst inrikta oss på Sverige. Dock har jag ett par frågor:
* Vilket typ av nätverk är bäst att satsa på med affiliate, har läst om tradedoubler, doubler och clickbank. Dessutom undrar jag hur det fungerar med skatter, självklart är detta skattepliktig verksamhet men om jag använder tradedoubler, är pengarna redan skattade då eller bör jag registrera ett företag?
* Jag har förstått att man bör använda sig av SEO och har läst bland annat google's bok om detta samt på seo.se. Dock undrar jag hur lång tid det tar att lära sig det såpass bra att jag kan manipulera google.se? Är inte risken dessutom rätt hög att google ändrar sin algoritm?
* Ungefär hur lång tid tar det innan sidan börjar generera en inkomst? Jag siktar inte på stora summor men runt 2-4 kkr/månad hade varit rätt nice, fast det tar väl något år innan man är uppe i de summorna?
* Övriga tips mottages med tacksamhet!
Anvndarens profil Skicka personligt meddelande
Visa inlgg nyare n:    Fregende mne : Nsta mne  


Skapa nytt mne   Svara p mnet    Forumindex -> Kom igång / Nybörjare Alla tider r GMT + 1 timme (svensk normaltid)
Sida 1 av 1
Tjäna pengar som casino affiliate! Inkomst på livstid! Läs mer här!